Våffelsugen

0
241
views

Igår var jag så våffelsugen, men upptäckte att vi hade så lite mjölk. Då Googlade jag på mjölkfria våffelrecept och hittade ett som det ska vara vatten i. Jag hittade flera med havredryck, sojamjölk och vichyvatten, men det hade vi ju inte hemma heller.
Iallafall körde jag på receptet med vatten och våfflorna blev riktigt bra. Det är inga frasvåfflor, men det är inget måste tycker jag.
Här är länken Helenas mat

 

Previous article2010 eller Åter till verkligheten!
Next articleÄntligen fredag
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.