Herman har flyttat in

2
290
views

Idag knackade det på dörren och utanför låg ”Herman” och ett brev.
I brevet står instruktioner hur jag ska sköta honom och hur jag ska baka den slutliga kakan. Dag 9 ska jag dela ut fyra delar av kakan och behålla en del själv. Undrar om jag lyckas med det?!
Uppdateringar kommer.

Previous articleUtflykt till Rengård
Next articleHerman-uppdatering
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
SHARE

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.