Econoscrap

0
777
views

Nu kommer jag att göra lite reklam. Och det är för en ny sida för digitalt material inom pyssel/scrapbooking. Econoscrap heter den och där kan man både köpa och sälja. Till exempel finns det digitala stämplar, stickmönster och inredning.

Jag har gjort några digitala stämplar och några färgläggningssidor som jag säljer där. Kika gärna in där!

Previous articleAltrad äggkartong och vårkort
Next articleInför studenten
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.