Grattis Åke

1
340
views

Min makes farbror fyllde 60 år och hans syskon bjöd på en god lunch som avslutades med tårta.

Det blev ett kort där mönsterpapperet fick sköta sej själv. Jag la bara till en stämplad tag och de utskurna siffrorna.

Previous articleKräftor och rosor
Next articleBlomdiadem
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.