Några julkort på julkortetsdag

1
398
views

Julkortetsdag idag, så jag bjuder på två kort jag har gjort.

Det första har jag gjort i lager med mönsterpapper i botten och sen stansade jag ut en julhälsning i rött papper och satte på en vit bas. För att få lite djup satte jag det hela på foamkuddar.

Det andra kortet började jag med att måla en digistämpel från Carina. Jag målade till ett staket som nissen sitter på. Stämplade en julhälsning och satte allt på en röd bakgrund innan allt klistrades på kortbasen.

Previous articleRostag
Next articleMoster Evas 50 års firande
Jag heter Johanna Marklund och ägnar största delen av min fritid åt att göra något kreativt. Här kommer du mest att se det jag skapar, såsom scrapbooking och cardmaking, men även annat pyssel och hobbyutövande. På Facebook har jag en sida där du kan se uppdateringarna. Vill du se mer så finns jag även på Instagram.
SHARE

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.